Κομβικά σημεία της ομιλίας του Εκπαιδευτικού και Αναπληρωτή καθηγητή Παναγιώτη Νούνη περί της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης

ΠΗΓΗ


 Κομβικά σημεία της ομιλίας του Εκπαιδευτικού και Αναπληρωτή καθηγητή Παναγιώτη Νούνη περί της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης

1. Κομβικές επισημάνσεις, για άοκνο και δυναμικό αγώνα έναντι της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης των ανήλικων παιδιών μας, στην ομιλία του Μητροπολίτη Πάφου κ. Τυχικού.
2. Οι κορυφαίες ασυναρτησίες και κακοδοξίες ολκής, επώνυμων εκπαιδευτικών, δασκάλων και θεολόγων οπαδών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που κατηχούν και διενεργούν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά στα Σχολεία και σε τηλεοπτικές εκπομπές.
3. Οι Κουρούπεττοι (πολιτικοί και δημοσιογράφοι) εναντιόφιλοι, είναι αρμόδιοι και έχουν δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης της γνώμης και λόγου, περί της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, ενώ οι γονείς και οι δάσκαλοι ή οι καθηγητές, προφανώς (για τους προηγούμενους χρήσιμους ηλίθιους), όχι!
4. Ποιά είναι τα φυντάνια και οι κάκτοι, που υπερασπίζονται την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά;
5. Επιστημονικά τεκμήρια, παλαιά και σύγχρονη βιβλιογραφία που αποδεικνύουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική νόσος, μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική και σεξουαλική διαστροφή.
6. Επιστημονικά τεκμήρια, παλαιά και σύγχρονη βιβλιογραφία που αποδεικνύουν ότι κάποιο φάσμα της ομοφυλοφιλίας συσχετίζεται και συνδέεται άρρηκτα την παιδοφιλία και την παιδεραστία.
7. ΜΚΟ και Υπουργείο Παιδείας προγραμματίζουν και προωθούν την αμφιλεγόμενη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στα Σχολεία με στόχο την αποδόμηση των 2 βιολογικών φύλων των γονέων, δηλ. προωθούν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.
8. Δημοσιογραφικές στατιστικές (α)συνέπειες της τελευταίας δεκαετίας από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, όπου έχουμε αυξήσεις σε όλα τα είδη ηπατίτιδες από την ηλικία των 15 ως τα 25.
9. Η ατζέντα 'WOKE' των Τρανσχιουμάνιτι και Τρανσέξουαλ ατόμων για μετανθρωπιστικές κοινωνίες.
10. Η φασιστική πανούκλα της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.
11. Φιλοσοφικό ερώτημα: Τί σημαίνει "ολιστική" και "περιεκτική" Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας;

Του Παναγιώτη Νούνη

Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής στην Μέση Εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας

Σχόλια

Δημοφιλείς Αναρτήσεις