Θερμές ευχαριστίες στην διοργάνωση της Ημερίδας περί της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης

 

ΠΗΓΗ

Θερμές ευχαριστίες στην διοργάνωση της Ημερίδας περί της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης

Θερμές ευχαριστίες, οφείλουμε, στην πρόσκληση που λάβαμε για την δημόσια ομιλία μας με θέμα, περί της αμφιλεγόμενης "ολιστικής" και "περιεκτικής" Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία.
Ευχαριστούμε και για την μαχητικότητα των οργανωμένων γονέων της Πάφου με την ονομασία 'Στρατιώτες Ορθοδοξίας' με την επισκίαση και ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου, με την παρουσία του κλήρου και του λαού της Πάφου, όπου η φυσική παρουσία τους ήτο σχεδόν πέραν των 550 ατόμων και ήτο συγκινητική.
Σημειωτέον, ότι υπήρξαν ανάμεσα στον όμορφο κόσμο μας, άνθρωποι και οικογένειες που ζουν σε άλλες πόλεις της Κύπρου και ταξίδεψαν για να έρθουν να συμμετάσχουν με ενθουσιασμό στο μεγαλειώδη και διασκεδαστικό 'θίασό' μας.
Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός, παρ' όλην την φαινομενική απουσία του, η αόρατη επιστασία, η στοργική φροντίδα και η πατρική παρουσία του ήτο σε όλους μας έντονη και παρούσα, ενώ ως οικείος Μητροπολίτης έστειλε ως αντιπρόσωπό του έναν σεβάσμιο Αρχιμανδρίτη γέροντα για να διαβαστεί η ποιμαντική ομιλία του.
Η ομιλία του Μητροπολίτη Πάφου κ. Τυχικού ήταν σφόδρα ομολογιακή, πατρική, διακριτική, καταπέλτης και απόλυτα ενάντιος με την αδιάκριτη, αντισυνταγματική, αντιπαιδαγωγική, κακόγνωμη, κακόφημη και παράνομη νομοθετική πράξη, περί της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ 'ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ' και 'ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ' Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης σε ανήλικα παιδιά, επί τη βάσει κυρίως της προπαγάνδας της παρδαλής ομοφυλοφιλίας και της σαρκολατρείας και όχι μόνο.
Η ομιλία του σεβαστού Νομικού κ. Λάρη Βραχίμη, ήταν αρκετά καλή και ενδιαφέρουσα στα σημεία.
Η ομιλία της Συντονίστριας και δημοσιογράφου κ. Ναταλίας Γεωργίου ήτο αρκετά εμπνευσμένη, ωραία και δυναμική.
Η ομιλία του εκλεκτού Βουλευτή της καρδιάς μας, του κ. Ανδρέα Θεμιστοκλέους, μέσα από πολιτικές εμπειρίες και βιώματα αποσαφηνίζει και προσδιορίζει με σαφήνεια το ουσιαστικό στίγμα και τον προσανατολισμό του αντιρρητικού και πολεμικού αγώνα μας κατά της παρδαλής κατήχησης και κατά της αποδόμησης της παραδοσιακής και πατροπαράδοτης ελληνοκυπριακής οικογένειας.
Στην εν λόγω ομιλία μετά το πέρας της με προσέγγισαν πολύ όμορφοι άνθρωποι, άντρες, γυναίκες και παιδιά, που αλληλεπιδρούν τους τελευταίους μήνες με τις αναρτήσεις μας και τα κείμενά μας για να γνωριστούμε καλύτερα και να τα πούμε.
Η ομιλία μας, έδωσε έμφαση σκόπιμα, ουσιωδώς, στον πυρήνα της αμφιλεγόμενης Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης που ήδη διδάσκουν στα Σχολεία μας και ετέθησαν αμείλικτα παιδαγωγικά, φιλοσοφικά, ψυχολογικά, δεοντολογικά και πολιτικά ερωτήματα όσον αφορά την μεθοδική διείσδυση της προπαγάνδας της σεξιστικής ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.
Η ομιλία μας μετά των συν αυτώ συνομιλητών μας βρίσκεται αναρτημένη σε διαφορετική χθεσινή ανάρτηση και ξεκινά στο 50ο λεπτό ενώ στην συνέχεια ολοκληρώνεται με την ομιλία του Βουλευτή κ. Ανδρέα Θεμιστοκλέους.
Η οποία προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά, διενεργείται ήδη από επώνυμους εκπαιδευτικούς, θεολόγους και δασκάλους, τους οποίους επί της Αρχής της Ονοματοφάνειας έχουμε αποκαλύψει, όπου μέσω της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης και άλλως πως αλλοιώνουν την οντολογία και ψυχολογία της φυσιολογικής και βιολογικής σεξουαλικότητας των παιδιών μας, άρα, αλλοιώνουν και διαστρέφουν την οντολογία του έρωτα και της αγάπης.
Η φιλοξενία και το φαγητό μετά, ήταν όλα θεσπέσια, πολύ όμορφα, (αν και από τον ενθουσιασμό όλων μας να γνωριστούμε δεν κατάφερα να απολαύσω το φαγητό όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες όμορφες περιπτώσεις) όπου γνωρίσαμε νέους συνοδοιπόρους, νέους φίλους και φίλες στην ζωή μας, ομοϊδεάτες συναγωνιστές/τριες, ιδιαζόντως αγνούς πολεμιστές και αγωνιστές κατά της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.
Να ενημερώσουμε τους εναντιόφιλους, ότι ο θίασος και η κωμωδία μας ήτο άκρως διασκεδαστική, μέχρι και το παρδαλό κατσίκι στο Μάτσου Πίτσου διασκέδαζε με τα ευτράπελα μας, καθότι και οι παρόντες ή οι παρούσες με τις εκατοντάδες τηλεθεατές/τριες μας διασκέδασαν την παράσταση αφού τους δημιούργησε σωρηδόν αμφίθυμα συναισθήματα.

Του Παναγιώτη Νούνη

Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής
Ελεύθερος Στοχαστής

Σχόλια

Δημοφιλείς Αναρτήσεις