"Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ" (Η Αυτοψυχογνωσία με Ψυχοδηλωτικά Φάρμακα), του Αθανασίου Καυκαλίδη, εκδόσεις: CaptainBook.gr, σσ. 429.

 


ΠΗΓΗ

"Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ" (Η Αυτοψυχογνωσία με Ψυχοδηλωτικά Φάρμακα), του Αθανασίου Καυκαλίδη, εκδόσεις: CaptainBook.gr, σσ. 429.

Ένα ακόμη επιστημονικό εγχειρίδιο όπου αποδεικνύει και αποκαλύπτει το μοτίβο της συσχέτισης της ομοφυλοφιλίας με την παιδοφιλία.

Αλλά και αποδεικνύει μάλλον, σαφώς και ρητώς, ότι η ομοφυλοφιλία επί τη βάσει νευρολογικών μελετών σε κλινικές μελέτες σε θεραπευόμενους-ομοφυλόφιλους με ψυχοδηλωτικά φάρμακα, ότι πρόκειται για ψυχαναγκαστική νεύρωση, η οποία καλλιεργείται παιδιόθεν μέσα στο οικείο οικογενειακό περιβάλλον όπου δέχεται ερεθίσματα είτε από έντυπα μέσα είτε από την τηλεόραση, είτε ιδιαζόντως λόγο της απουσίας στοργής, αγάπης και τρυφερότητας ΚΑΙ από τους δύο γονείς.
Σημαίνοντα επιπρόσθετο λόγο, παίζει και η ψυχολογική γνώση εκ της μήτρας, όπου φαίνεται, ότι, υφίσταται μία παράδοξη ψυχοκοινωνική παράδοση εκ μητριαρχίας όπου μητέρες από γενεά σε γενεά να αρνούνται (συνειδητά ή ασυνείδητα) το βιολογικό φύλο του παιδιού τους και να στέλνουν με αυτήν τους την μητρική απαρέσκεια συνειδητά ή ασυνείδητα μηνύματα απόρριψης εντός της μήτρας εναντίον του αγέννητου παιδιού τους.
Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό εγχειρίδιο όπου περιγράφονται ενδιαφέροντα ψυχιατρικά περιστατικά και κλινικά πειράματα που έκανε σε ασθενείς του με ψυχοδηλωτικά φάρμακα (LSD κ.ά.) και αποκαλύπτουν ενδιαφέρουσα ψυχική γνώση εκ της μήτρας.

"Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ" (Η Αυτοψυχογνωσία με Ψυχοδηλωτικά Φάρμακα), του Αθανασίου Καυκαλίδη, εκδόσεις: CaptainBook.gr, σσ. 429.

Επισυνάπτω αποδεικτικά τεκμήρια ως φωτογραφικά και ενδεικτικά μία κλινική ψυχιατρική έρευνα και ιστορία ενός ομοφυλόφιλου θεραπευόμενου του ψυχιάτρου Αθανάσιου Καυκαλίδη.

© Του Παναγιώτη Νούνη
Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής
Ερευνητής της ιστορίας και φιλοσοφίας της Επιστήμης καθώς και της Βιοηθικής και Ηθικής της Ιατρικής
_____________
Στο διά ταύτα: Επιστημονική Βιβλιογραφία που δείχνει και αποκαλύπτει ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ότι η ομοφυλοφιλία είναι μη φυσιολογική (με το νόημα της φυσιολογίας των σωματικών οργάνων) σεξουαλική πρακτική και είναι μάλιστα σεξουαλική πρακτική που αποκλίνει από τον φυσικό ή φυσιολογικό σεξουαλικό στόχο της, άρα πρόκειται για ιδιότυπη ψυχική νεύρωση και διαστροφή, και ότι η ομοφυλοφιλία συνδέεται άρρηκτα με την παιδοφιλία ή παιδεραστία, είναι η αμέσως επόμενη την οποία προτείνω για τους δεινούς ή φιλότιμους ερευνητές και γνήσιους μελετητές της βιβλιογραφίας όσον αφορά εν γένει και εν είδει περί της ψυχολογίας της Σεξουαλικότητας.

1. "ΤΡΕΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ", του Σίγκμουντ Φρόυντ, πατέρα της Ψυχανάλυσης, εκδόσεις: Επίκουρος.

2. «Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ», του Βίλχλεμ Ράϊχ, εκδόσεις: ΡΕΩ, Αθήνα, 2015, σελ. 273-279.

3. «ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ» (Αφήγηση διεπιστημονική - Από την αρχαιότητα στο σήμερα - Από τους μικροοργανισμούς στον άνθρωπο), επιμέλεια: του Χρυσόστομου Σταμούλη, εκδόσεις: ΑΡΜΟΣ, σσ. 351.

4. "ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" , του Άλφρεντ Αντλέρ, εκδόσεις: Επίκουρος, 1974, σσ. 93.

5. "Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ" (Η Αυτοψυχογνωσία με Ψυχοδηλωτικά Φάρμακα), του Αθανασίου Καυκαλίδη, εκδόσεις: CaptainBook.gr, σσ. 429.

6.

*Η βιβλιογραφία περί του ζητήματος θα συμπληρώνεται συστηματικά, για όσους επιθυμούν να ερευνήσουν κσι να μελετήσουν σοβαρότερα το εξαιρετικά ενδιαφέρον ζήτημα της φυσιολογικής και μη, ανθρώπινης Σεξουαλικότητας.

Σχόλια

Δημοφιλείς Αναρτήσεις