Psycho-Logic.GR, Επίσημο Ανακοινωθέν για παύση συνεργασίας με την Ιωάννα Κατσιμίγα

 



Επίσημο Ανακοινωθέν

του οργανισμού Psycho-Logic.GR

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι η συνεργασία μας με την κ. Ιωάννα Κατσιμίγα έχει λήξει από τις αρχές του Μαρτίου 2022 καθότι αυθαίρετα και μονομερώς αποφάσισε να διαλύσει, αυτόβουλα και αντιεπαγγελματικά, χωρίς να προσέλθει σε ευγενή και ανθρώπινο διάλογο καθώς ούτε καν και σε μία λογική επαγγελματική ή φιλική συζήτηση για τις όποιες επαγγελματικές διαφορές μας, αφού αθέτησε ουσιωδώς και άκρως αντιδεοντολογικώς τις αναμεταξύ μας επαγγελματικές, φιλικές και συνεργατικές συμφωνίες.

Στο εν λόγω θλιβερό γεγονός για την απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της που οδήγησε στην διάλυση της επαγγελματικής σχέσης μας, είναι μάρτυρες δύο Νομικοί Σύμβουλοι του οργανισμού μας, και ένας τρίτος, ο στενός φίλος και συνεργάτης μας Σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Μέσα σε τρείς ολόκληρους μήνες την προσκαλέσαμε να κοπιάσει ούκ ολίγες φορές σε ειλικρινή διάλογο, κυρίως για τις επαγγελματικές εκκρεμότητες της, έναντι των ετέρων συνεργατών μας, των πελατών και ακολούθων μας, για να επιλυθούν οι όποιες διαφορές μας και αρνείται πεισματικά.

Της ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας να πορευτεί τον δρόμο της δημιουργικά και ειρηνικά, ακολουθώντας την ροή της διαλλακτικότητας, της ενσυναίσθησης, της επιείκειας, της αλήθειας και του φωτός.

εκ της διοικήσεως
η ομάδα του Psycho-Logic.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς Αναρτήσεις