Βιβλιοπαρουσίαση #037: Τζούντι Μάικοβιτς & Κεντ Χεκενλάιβλι, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 


Βιβλιοπαρουσίαση #037: Τζούντι Μάικοβιτς & Κεντ Χεκενλάιβλι, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Η Αλήθεια για τη Βιομηχανία των Φαρμάκων – Ξανακτίζοντας την Εμπιστοσύνη στην Επιστήμη), μετάφραση: Αριάδνη Αλαβάνου, εκδόσεις: Λιβάνη, Αθήνα, 2020, σσ. 398.

 

Για τους εκλεκτούς αναγνώστες/τριες μας που αγαπούν και διψούν για την αλήθεια περί της ιστορίας και φιλοσοφίας της επιστήμης, που επιθυμούν διακαώς να επιλύσουν σωρηδόν εύλογες ανησυχίες και άλυτες απορίες τους γύρω από την ιστορία των εμβολίων, σύγχρονων και κλασικών, προτρέπω και παροτρύνω ψυχή τε και σώματι, να μελετήσουν άμεσα το βιβλίο «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» της κορυφαίας επιστημόνισσας στην Αμερική, της Δρ Τζούντι Μάικοβιτς, που διόρθωσε την θεραπεία του ιού του AIDS, που ανακάλυψε σημεία και τέρατα στην έρευνά της με τον καρκίνο, τον ιό του AIDS, τον ιό του Έμπολα και τους σωρηδόν άλλους ρετροϊούς, όπου σήμερα προβληματίζονται με τις έρευνές της επιστήμονες, ιατροί κ.ά. άνθρωποι, και σώζονται εκατομμύρια άνθρωποι που νοσούν λόγω των υψιπετών, ρωμαλέων και ισχυρών επιστημονικών της ανακαλύψεων.

Πρόκειται, για ένα σύγχρονο και άκρως επίκαιρο χρήσιμο βιβλίο μίας σύγχρονης ιστορίας της επιστήμης, της ιστορίας των φαρμάκων και των εμβολίων, όπου παρουσιάζονται γλαφυρά οι σωρηδόν εύλογες και άλογες ενέργειες των κυβερνήσεων των Η.Π.Α., Αγγλίας, Ιαπωνίας, Αυστραλίας κ.ά. χωρών, για το εμβολιαστικό πρόγραμμα μικρών και μεγάλων ανθρώπων, αλλά και τις ρωμαλαίες αντιδράσεις των κορυφαίων και αγνών αληθινών επιστημόνων έναντι στα πολυποίκιλα ισχυρά συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών και του διαφθαρμένου Κράτους μετά των φερεφώνων του.

Είναι πράγματι άκρως επίκαιρο το βιβλίο και σημαντικό, για τον κάθε άνθρωπο που έχει μπεί στην διαδικασία να εμβολιαστεί ή και να μη εμβολιαστεί.

Είναι παράλληλα εξοργιστικό και άξιον βαθυτάτου προβληματισμού, το αμέσως επόμενο: να συνομιλεί κανείς σήμερα με λογικούς ανθρώπους κατά τα άλλα που ενώ (προσέξτε τώρα την λογική αντίφαση) ενδιαφέρονται πραγματικά για την υγεία τους ή και για την υγεία των οικείων τους, και ενώ κάνουν μέσα σε ένα χρόνο ίσως όλα τα γνωστά ιατρικά-αιματολογικά, παθολογικά και γυναικολογικά τέστς, για να τους φύγει κάθε εσωτερική ανησυχία και άγχος για πιθανές μελλοντικές ασθένειες παθολογικής υφής, είναι πανέτοιμοι!, επαναλαμβάνω, είναι πανέτοιμοι, χωρίς κανέναν λογικό ή επιστημονικό προβληματισμό, χωρίς κανέναν ουσιαστικό ορθολογικό διάλογο με ειδικούς για το ζήτημα, χωρίς κανένα λογικό ενδοιασμό, να δεχθούν να εμβολιαστούν!

 Και αυτό κυρίως για συναισθηματικούς λόγους, αφού η ορθή λογική εξέπνευσε, μέσω μίας ίσως διεστραμμένης αντίληψης περί του κοινωνικού και ηθικού δήθεν αλτρουϊσμού και αυτοθυσίας υπέρ των άλλων: για να ικανοποίησουν οικείους, συγγενείς, εργοδότες ή υποκύπτουν από εσωτερικές και εξωτερικές στρεσογόνες πιέσεις και αντιφάσεις τους με μία φαινομενική άνεση ή ακόμη χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Αλλά κυρίως, λόγω μάλλον της εν γένει αδυναμίας χαρακτήρα ή και της φυσικής δειλίας, μα κυρίως, για να μη χάσουν τις κοινωνικές ανέσεις, κοινωνικές επαφές, κοινωνικά και επαγγελματικά προνόμια και φιλικές συναναστροφές τους, εμβολιάζονται εκούσια ή ακούσια με τρείς και άλλες τόσες δόσεις, εμβολιάζοντας το σώμα, το νούν, την ψυχή και την καρδία τους, με μία καθόλα άγνωστη -πλήν αμφιλεγόμενη- βιοχημική και βιοτεχνολογική ουσία, η οποία ενδεχομένως να τους προσβάλλει καίρια και να τους στερήσει, έμμεσα ή άμεσα, ή αν θέλετε κυρίως ετεροχρονισμένα, την πολύτιμη υγεία και την ζωή τους.

 Με απλούστερα λόγια, για τους απλούς ανθρώπους: το κλασικό και σύγχρονο εμβολιαστικό πρόγγραμμα καθώς και το παγκόσμιο ιατρικό μας σύστημα είναι θεμελιωμένο επάνω σε σαθρά και επισφαλή θεμέλια που αποδομούν και ναρκοθετούν ολιστικά (δηλ. ψυχοσωματικά) την υγεία των ανθρώπων. Και όταν μιλούμε για την υγεία των ανθρώπων, τα εμβόλια φαίνεται αποδεδειγμένα πλέον να αποδομούν τόσο την σωματική όσο και την ψυχική υγεία των ατόμων.

Ο εκούσιος εμβολιασμός του σώματός μας, άραγε, είναι όντως μία πράξη αλτρουϊσμού και αυτοθυσίας, όπως επιμένει η κρατική και ευγονιστική επιστημονική προπαγάνδα, η νέα κοινωνική ηθική, ή μήπως είναι μία ανορθόλογη πράξη, μία πράξη περιρρέουσας ανοησίας, ελέω ολιγοπιστίας, δειλίας, παράλογου εκούσιου ή ακούσιου συμβιβασμού, λογικοποίησης του άκριτου συναισθηματισμού και μία υποδόροια πράξη ατομικιστικής φιλαρέσκειας που δεν ανέχεται ποσώς τις εξωτερικές δύσκολες και δυσμενείς συνθήκες;

Το ένστικτο όμως της συλλογικής επιβίωσης του ανθρωπίνου είδους, πυροδοτεί και θέτει στους μέχρι χθές και σήμερα εμβολιασθέντες με μία ή δύο και τρείς δόσεις, έναν εύλογο προβληματισμό, έναν υγιή σκεπτικισμό, καθώς και μία δικαιολογημένη εξ ανάγκης κόκκινη γραμμή: το εν γένει και ειδικώς εμβολιαστικό πρόγραμμα εξ απαλών ονύχων  του Κράτους και της Επιστήμης στα περί των ανήλικων παιδιών τους.

Ιδιαζόντως, η Δρ Τζούντι Μάικοβιτς, έχει ενδιαφέρουσες αποκαλυπτικές πληροφορίες και τεκμηρειωμένες απαντήσεις μέσα από εμπεριστατωμένες έρευνες συναδέλφων της και άλλων επώνυμων κορυφαίων επιστημόνων για το εν λόγω ζήτημα, και δύναται να προβληματίσει πιστεύουμε σοβαρά όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια του πράγματος, τόσο τους εμβολιασμένους όσο και τους ανεμβολίαστους γονείς, που αντιστέκονται, αντιδρούν και συναντιούνται ή συγκλίνουν και ομονοούν εν τέλει τα δύο αντιμαχόμενα άκρα, στο εν λόγω κορυφαίο σημείο, που αγγίζει τα σπλάγχνα τους, δηλαδή τα ίδια τα παιδιά τους.

Μία βασική και ουσιώδη επιστημονική παράμετρος που αγνοούν όσοι έσπευσαν και σπεύδουν ταχέως να εμβολιαστούν αλλά και να εμβολιάσουν εαυτούς και αλλλήλους, δηλαδή τα καϋμένα παιδάκια τους, είναι: ότι κατά κύριον λόγο τα κλασικά και σύγχρονα εμβόλια αναμειγνύουν ζωϊκό (από ποντικούς, πιθήκους, άλογα, χοίρους κ.ο.κ.) και ανθρώπινο ιστό (κυρίως από εκτρωμένα έμβρυα) , όπου υπάρχει ο αναντίρρητως κίνδυνος οι μολυσματικοί παράγοντες που ενυπάρχουν στα ζώα και στον ζωϊκό ιστό τους, να μεταδωθούν στα ανθρώπινα κύτταρα των εμβολιασμένων.

Με απλούστερα λόγια, για τους απλούς ανθρώπους: το κλασικό και σύγχρονο εμβολιαστικό πρόγγραμμα καθώς και το παγκόσμιο ιατρικό μας σύστημα είναι θεμελιωμένο επάνω σε σαθρά και επισφαλή θεμέλια που αποδομούν και ναρκοθετούν ολιστικά (δηλ. ψυχοσωματικά) την υγεία των ανθρώπων. Και όταν μιλούμε για την υγεία των ανθρώπων, τα εμβόλια φαίνεται αποδεδειγμένα πλέον να αποδομούν τόσο την σωματική όσο και την ψυχική υγεία των ατόμων.

Αυτό τι ακριβώς σημαίνει; Σημαίνει, κατά τα γραφθέντα της Μάικοβιτς, ότι γνωστοί ή άγνωστοι ιοί των ζώων ή ζωϊκών ιστών που βρίσκονται εν υπνώσει, ενδέχεται να ξυπνήσουν και να ενεργοποιηθούν όταν οι άνθρωποι εμβολιάζονται, πράγμα που συνιστά ουσιώδη προσβολή του όλου ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος. Η εν λόγω υποθετική μετάδοση γίνεται σιωπηλά, αφού το παθογόνο δρά μυστικά, κρυφά και ως δούρειος ίππος. Αυτό σημαίνει, ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων δεν τίθεται σε συναγερμό για να καταπολεμήσει τον ξένο εισβολέα, τον ιό από τον ζωϊκό ιστό, ο οποίος βρίσκεται αναμεμειγμένος με ανθρώπινο ιστό εντός των εμβολίων.

Να σημειωθεί, ότι, από την στιγμή που εμβολιάζεται κανείς, με τα κλασικά ή σύγχρονα εμβόλια, οι γνωστοί και άγνωστοι ρετροϊοί αλλοιώνουν με απρόβλεπτες συνέπειες την έκφραση των γονιδίων μας, δηλαδή προωθώντας την ανάπτυξη πάσης φύσεως καρκίνων-ογκογενέσεων, πανδημίες αυτισμού και ψυχικών νοσημάτων, νευρολογικές νόσους, είτε ανασυνδυαζόμενος με άλλα παθογόνα του ανθρωπίνου σώματος, να δημιουργήσει νέα και ύπουλα τέρατα που θα ανακόψουν βίαια την ζωή των ατόμων.

Με απλούστερα λόγια, για τους απλούς ανθρώπους: το κλασικό και σύγχρονο εμβολιαστικό πρόγγραμμα καθώς και το παγκόσμιο ιατρικό μας σύστημα είναι θεμελιωμένο επάνω σε σαθρά και επισφαλή θεμέλια που αποδομούν και ναρκοθετούν ολιστικά (δηλ. ψυχοσωματικά) την υγεία των ανθρώπων. Και όταν μιλούμε για την υγεία των ανθρώπων, τα εμβόλια φαίνεται αποδεδειγμένα πλέον να αποδομούν τόσο την σωματική όσο και την ψυχική υγεία των ατόμων.

Με ακόμη πιό απλά λόγια: οι εμβολιασμένοι και οι φανατικοί προασπιστές και υπέρμαχοι προστάτες ή προπαγανδιστές των εμβολίων, παίζουν στα ζάρια, στην ρουλέτα, στον τροχό της τύχης, παίζουν (μαζί με την δική τους και την ζωή των παιδιών τους/σας) ρωσσική ρουλέτα την βιολογική αλλά και ψυχοσωματική τους υπόσταση, αφού ως γνωστόν, η παραμικρή βιοχημική ή αν θέλετε και φυσική ουσία που λαμβάνει ο άνθρωπος, επηρεάζει, ολόκληρη την προσωπικότητα του ανθρώπου, φαίνεται να αλλοιώνουν είτε αρνητικά είτε θετικά την βιολογική και ψυχική υγεία των ατόμων. Πώς είναι δυνατόν τότε, γνωστά και άγνωστα βιοχημικά σκευάσματα να μην αλλοιώνουν αρνητικά με επικίνδυνες συνέπειες για την σωματική και ψυχική υγεία των ατόμων;

Όσον αφορά για τους παιδικούς εμβολιασμούς, η Δρ Μάικοβιτς είναι ξεκάθαρη: τα εμβόλια εμπεριέχουν ανθρώπινα κύτταρα, κυρίως πνευμονικά κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα. Άλλοι επιστήμονες, συμφωνούν μαζί της, αφού ανησυχούν πολύ με την έγχυση ανθρωπίνου DNA στο αίμα των παιδιών ενσωματώνεται στο DNA τους με αποτέλεσμα ψυχοσωματικές αλλοιώσεις και νευρολογικές βλάβες. Το ζήτημα των εργαστηριακών πειραμάτων και κατασκευής εμβολίων από εκτρωμένα έμβρυα, δεν είναι μονάχα ένα βιοηθικό δίλλημα και ζήτημα, αλλά και αμιγώς επιστημονικό ζήτημα.

Αφού, ως γνωστόν, οι ερευνητές επιστήμονες των εργαστηρίων, δεν γνωρίζουν (πολλώ δε μάλλον οι ιατροί και παιδίατροι που παροτρύνουν τυφλά και αδιάκριτα τους ανθρώπους προς εμβολιασμό τους ενώ δεν έχουν καμμία σχέση με την επιστημονική έρευνα) τις μακροχρόνιες ή βραχυπρόθεσμες συνέπειες έγχυσης ανθρωπίνου και ζωϊκού DNA στην κυκλοφορία του αίματος μικρών και μεγάλων ανθρώπων, όπως ενεργοποίηση λανθανόντων ρετροϊών, οι οποίοι δύνανται να παράξουν αντίστροφη μεταγραφάση, που τούτο σημαίνει την εν δυνάμει γενετική αναδιάταξη και μετάλλαξη του ανθρώπινου γονιδιώματος, που όπως γνωρίζουμε, προκαλούν της καρκινογενέσεις.

Όλα τα προηγούμενα συμπυκνωμένα στοιχεία, σε πιο αναλυτική μορφή, με μία ολιστική (επιστημονική και ιστορική) τεκμηρείωση από πολλαπλές πηγές σε συγκεκριμένους επιστήμονες (που είναι είτε υπέρμαχοι των εμβολίων είτε ενάντια), υφίστανται στο εν δυνάμει αντικειμενικό ιστορικό και επιστημονικό σύγγραμμα της Μάϊκοβιτς, η οποία γνωρίζει άμεσα και έμμεσα από πρώτο χέρι την όλη επιστημονική ιστορία για τους ρετροϊούς, τον ιό του HIV αλλά και του Έμπολα.

Μία επιστημόνισσα, που συντάραξε το ανδρικό επιστημονικό και φαρμακοβιομηχανικό κατεστημένο εν Αμερική,  αφού δύναται μέσω της τεράστιας επιστημονικής προσφοράς και εμπειρίας της σε επιστημονικά εργαστήρια και οργανισμούς, να μας δείξει τον ασφαλή και απλανή δρόμο, μέσα από την όλη μέχρι στιγμής σκοτεινή εμπειρία μας με τον ιό της Κορώνας, ούτως ώστε να προφυλαχθούμε από τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, τα ύπουλα δώρα και τις ύποπτες παροχές του Κράτους, καθώς και από τους στυγνούς εκβιασμούς του ώστε να μας πείσει με κάθε τρόπο για να συμμετάσχουμε τυφλά και αδιακρίτως στο εμβολιαστικό πρόγραμμά τους.

Ένα βιβλίο, που ανεξαρτήτως τι άποψη ή γνώμη έχει ο καθένας από εμάς για τα εμβόλια, ανεξαρτήτως αν έχει εμβολιαστεί ή όχι, θα πρέπει να το μελετήσει καθότι οι πληροφορίες και η γνώση της Μάικοβιτς είναι ιατρικό χειρουργικό νυστέρι που πετσοκόβει την πανουργία της επιστήμης και την διαφθορά των επιστημόνων.

Διαφορετικά, από τούδε και στο εξής, η άγνοια ή η αδιαφορία μας για την κρυστάλλινη επιστημονική γνώση, για την επιστημονική αλήθεια των πραγμάτων που όλοι ζούμε, δηλαδή περί της ιστορίας και φιλοσοφίας των εμβολίων, που έχει να μας προσφέρει η Δρ Μάικοβιτς, ως νέος Προμηθέας, δεν θα είναι αγνή, η άγνοια μας δεν είναι αγνή, αφού θελήσαμε ιδιοτελώς να εξαπατήσουμε τον εαυτόν μας, παρακάπτωντας την αλήθεια και το φως λόγω των εγωϊστικών βεβαιοτήτων και των περιορισμένων πεποιθήσεών μας, αρχής γενομένης, η δυσκολία ή η αποφυγή μας (ως άτομα ή ως επιστήμονες ή ως κοινωνία ανθρώπων) να διαλεχθούμε μέσω της διαλεκτικής τέχνης για το θέμα. Καθόιτι αποφασίσουμε συνειδητά ή ασυνείδητα να ενταχθούμε στις διαβρωτικές και φθοροποιές δυνάμεις, για χατήρι δήθεν των άλλων, και για μία κατά φαντασία αυτοθυσία, που λογικοποιεί με θράσος και αναίδεια, τον συσχηματισμό και συμβιβασμό μας με τα δρώμενα του καιρού μας, δηλαδή γινόμενοι ένα με την μάζα και τον όχλο.

Του Παναγιώτη Νούνη

Σύμβουλος ψυχικής & πνευματικής υγείας

Ερευνητής της ιστορίας και φιλοσοφίας της Επιστήμης

Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου

Σχόλια

Δημοφιλείς Αναρτήσεις