Φιλοσοφικός στοχασμός #0107: 'Ο Δεκάλογος της αντι-ψέκας'

 


Φιλοσοφικός στοχασμός #0107

'Ο Δεκάλογος της αντι-ψέκας'
1. Υπάρχει ο ιός, αλλά για να αποδειχθεί ο θάνατος από αυτόν χρειάζεται ιατροδικαστή έρευνα, την οποία κατήργησαν για τα θύματά του άχρι καιρού, σκόπιμα.
2. Ο ιός (που υπάρχει, ανάμεσα σε σωρηδόν άλλους ιούς) είναι τω όντι τεχνικό και βιοτεχνολογικό κατασκεύασμα, καθώς αποδεικνύουν οι δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες από το 2015 και παραδέχονται κορυφαίοι νομπελίστες και μη επιστήμονες.
3. Ο ιός (που υπάρχει και είναι βιοτεχνολογικός) είναι και δεν είναι επικίνδυνος.
4. Ο ιός (που υπάρχει και είναι βιοτεχνολογικός & είναι και δεν είναι επικίνδυνος) τελικά σκοτώνει ευπαθείς και μη, αλλά και εμβολιασμένους και μη.
5. Τα εμβόλια του κορωναϊού (που υπάρχει και είναι βιοτεχνολογικός & είναι και δεν είναι επικίνδυνος, και που εν τέλει σκοτώνει ευπαθείς και μη, αλλά και εμβολιασμένους και μη) είναι τω όντι πειραματικά, σύμφωνα με επίσημα δημοσιευθέντα παγκόσμιων και αρμόδιων οργανισμών φαρμάκων.
6. Τα εμβόλια του ιού (που υπάρχει και είναι βιοτεχνολογικός & είναι και δεν είναι επικίνδυνος, και που εν τέλει σκοτώνει ευπαθείς και μη, αλλά και εμβολιασμένους και μη, είναι τω όντι πειραματικά, σύμφωνα με επίσημα δημοσιευθέντα παγκόσμιων και αρμόδιων οργανισμών φαρμάκων) έχουν μέσα τους βιοχημικές και βιοτεχνολογικές ουσίες, άγνωστες στο ευρύ κοινό, και επιπλέον με επικίνδυνες ή θανατηφόρες παρενέργειες για τον άνθρωπο, καθώς το ομολογούν οι εταιρείες τους.
7. Τα εμβόλια του ιού (που υπάρχει και είναι βιοτεχνολογικός & είναι και δεν είναι επικίνδυνος, και που εν τέλει σκοτώνει ευπαθείς και μη, αλλά και εμβολιασμένους και μη, είναι τω όντι πειραματικά, σύμφωνα με επίσημα δημοσιευθέντα παγκόσμιων και αρμόδιων οργανισμών φαρμάκων, έχουν μέσα τους βιοχημικές και βιοτεχνολογικές ουσίες, άγνωστες στο ευρύ κοινό, και επιπλέον με επικίνδυνες ή θανατηφόρες παρενέργειες για τον άνθρωπο, καθώς το ομολογούν οι εταιρείες τους) είναι μόνο για ολόκληρο το ανθρώπινο είδος.
8. Οι εμβολιασθέντες με 2-3 δόσεις δεν είναι άτρωτοι τελικά στον κορωναϊό (που υπάρχει και είναι βιοτεχνολογικός & είναι και δεν είναι επικίνδυνος, και που εν τέλει σκοτώνει ευπαθείς και μη, αλλά και εμβολιασμένους και μη, είναι τω όντι πειραματικά, σύμφωνα με επίσημα δημοσιευθέντα παγκόσμιων και αρμόδιων οργανισμών φαρμάκων. Αφού έχουν μέσα τους βιοχημικές και βιοτεχνολογικές ουσίες, άγνωστες στο ευρύ κοινό, και επιπλέον με επικίνδυνες ή θανατηφόρες παρενέργειες για τον άνθρωπο, καθώς το ομολογούν οι εταιρείες τους, ουσίες μόνο για ολόκληρο το ανθρώπινο είδος) και είναι πλήρως υποτακτικοί με αμιγώς εθελούσια κοινωνική συμμόρφωση.
9. Οι εμβολιασθέντες και μη, συνεχίζουν να κινδυνεύουν από τον ίδιο ιό και τις μεταλλάξεις του, και αποδεικνύουν την αδυναμία τους να αντιληφθούν και να διακρίνουν το ορθό από το λάθος, την αλήθεια από την λήθη, την προπαγάνδα από την πληροφορία, την γνώμη από την γνώση.
10. Η επιστημονική κοινότητα είναι σκόπιμα βαριά διχασμένη, -για αυτό και ο απλός κόσμος βρίσκεται σκόπιμα σε πλήρη σύγχυση, ώστε να ενεργήσουν βεβιασμένες κινήσεις- βρίσκεται σε οξύ επιστημονικό σχίσμα και πυρηνική διάσπαση και σχάση λόγω της επικυρίαρχης νεο-Νεοναζιστικής Ευγονικής, δηλαδή της πάλαι ποτέ κραταιάς ρατσιστικής επιστήμης του Ευγονισμού (και Θεοσοφισμού) που αρέσκεται διαχρονικά μέσα στην ιστορία και φιλοσοφία της Επιστήμης να υποδύεται ανεπιτυχώς τον Θεό.
Του Παναγιώτη Νούνη
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
1 Δεκεμβρίου, 2021 mC
Υγ.: (1) Για όσους έχουν πραγματική δυσκολία να αντιληφθούν και να εννοήσουν τον κυνικό και κομβικό ρόλο ενός φιλοσοφικού στοχασμού, ο εν λόγω στοχασμός μας απαντά ουσιωδώς σε άμεση αριθμητική αντιστοιχία και αντιπαραβολή, προφανώς, στο επόμενο καρτελάκι με τίτλο ' ο Δεκάλογος της ψέκας'.
(2) Επιτρέπεται κυρίως, η πλήρης ή και η μερική διαφωνία είτε συμφωνία, επί και περί των συγκεκριμένων γραφθέντων και σημείων μας, πλην παρακαλώ με ωραίο, απαλό, τεκμηριωμένο, απλό, κατανοητό και αιτιολογημένο συνοπτικό λόγο με μικρό γραπτό σχόλιο σύμφωνα με τις βασικές Αρχές της Λογικής.
(3) Π.χ.: Στο τάδε σημείο ή στην τάδε γραμμή ή στην συγκεκριμένη 2η και 3η παράγραφο, γράφεις ανοησίες, διότι (1) είσαι ανόητος και διότι (2) παραβιάζεις την τάδε αρχή της λογικής. Θα το δεχτώ ως έγκυρο και αιτιολογημένο αρνητικό κριτικό σχόλιο, ακόμη και αν με προσβάλει σε προσωπικό επίπεδο με συγκεκριμένο προσωπικό χαρακτηρισμό.
(4) Σχόλια και σχολιασμοί που προσπαθούν να βγάλουν επιπόλαια, βεβιασμένα και αυθαίρετα συμπεράσματα, εικασίες, προβολές, αντικαθρεφτισμούς, φαντασιοπληξίες, 6ες και 7ες διαισθήσεις ή παραισθήσεις, αστρολογικές προβλέψεις, συνθήματα, τσιτάτα, ορνιθομαντείες, ορνιθοσκαλίσματα γκρήκλις, κ.ο.κ. θεμελιωμένα κυρίως στην εκάστοτε ψυχολογική και συναισθηματική ημερήσια περιοδική φάση των σχολιαστών μας, θα διαγράφονται άμεσα χωρίς καμία αιτιολόγηση για την προστασία της προσωπικότητάς τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς Αναρτήσεις