Η επανάσταση της Τρίχας και αμείλικτα ερωτήματα

 

ΠΗΓΗ

Η επανάσταση της Τρίχας και αμείλικτα ερωτήματα

Και ΕΠΕΙΔΗ οι αντικείμενοι και πολέμιοι ασχολούνται και έχουν γνώμη με σαχλεπίσαχλη, κυνική και ανεκδιήγητη ψευδορητορική μίσους και εμπαθείας έναντι των πέντε ομιλητών, χωρίς μάλιστα να έχουν επαρκή γνώση.
Και ΕΠΕΙΔΗ οι αντικείμενοι, είναι "αθκιασεροί παπάδες που θάφκουσι ζωντανούς" αφού ασχολούνται με ιδιαίτερο ζήλο με τρίχες, δηλαδή με τα φρύδια και τα γένια του Μητροπολίτη Πάφου κ. Τυχικού.
Και ΕΠΕΙΔΗ οι αντικείμενοι, ασχολούνται με ιδιαίτερο ζήλο και ένταση εξάπαντος συστηματικά πάλι με τρίχες, δηλαδή με το λεβέντικο μουστάκι του Ανεξάρτητου Βουλευτή της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Θεμιστοκλέους.
Και ΕΠΕΙΔΗ οι αντικείμενοι, εικάζω, λατρεύουν το life style της καταπολέμησης της τρίχας, με λέιζερ, μέλι, αφρούς και ξυράφια, και γουστάρουν τα μάλα το γυναικοπρόσωπο (ανεξαρτήτως αν της μοδός είναι η γενειάδα) και άτριχο σώμα, που μόνον οι Ιάπωνες εκ φύσεως είναι άτριχοι αλλά το χαρακίρι επικρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη των σαμουράι, και ΕΠΕΙΔΗ και η τρίχα ως ζωντανή οντότητα έχει δικαιώματα στο βιολογικό σώμα του ανθρώπου, ως δώρον Θεού, για την φυσιολογική δροσιά της πυρακτώσεως της σαρκός.
Και ΕΠΕΙΔΗ οι τρίχες που αναπτύσσονται ραγδαίως ζητάνε επειγόντως ως Νομικό Σύμβουλο να υπερασπιστεί τα τριχοειδή τους δικαιώματα και να ανακηρυχθεί η από αρχαιοτάτων χρόνων πολύτιμη προσφορά τους στην ανθρωπότητα.
Και ΕΠΕΙΔΗ έχουν πολλαπλασιαστεί οι ηλίθιοι άνθρωποι ανακοινώνω επίσημα ότι θα αναλάβω την γενναία υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάθε είδους τρίχας, χωρίς διακρίσεις.
Από τούδε και στο εξής θα αφήσω όλες τις τρίχες μου, ελεύθερες να με αγκαλιάσουν, για να γίνω ένα χνουδωτό και τριχωτό αρκουδάκι της αγάπης.
Και ΕΠΕΙΔΗ ως επίτιμος Σύμβουλος και υπερασπιστής της τρίχας, έχω δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης της διαφορετικότητας στην γνώμη που προϋποθέτει γνώση, ανακοινώνω μετά την επίσημη πρόσκληση, ότι θα συμμετάσχω με ιδιαίτερη χαρά στην δημόσια ανοικτή συζήτηση και συν-ομιλία με τον κόσμο για το Ζήτημα της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, όπου υφίσταται ένα πέπλο ασάφειας και απροσδιοριστίας στους νομικούς όρους "ολιστικής" και "περιεκτικής" Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης.
Και ΕΠΕΙΔΗ οι αντικείμενοι, ασχολούνται ωσάν τα μωρά και παιδία παίζειν, με τα φρύδια του Μητροπολίτη Πάφου, με τα πτυχία του Νούνη, με τα μουστάκια του Θεμιστοκλέους, με την επιστημοσύνη του Ρευματολόγου Ιατρού και με τα γυαλιά του Νομικού Βραχίμη , επειδή και η υπομονή έχει τα όρια της... μου προέκυψαν από εκρήξεις θυμού, τα επόμενα ιδιαίτερα ερωτήματα.

Ερώτημα κρίσεως: Μπορεί κάποιος σοβαρός και αρμόδιος στον τομέα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, είτε από το Υπουργείο Παιδείας, είτε οι Ψυχιατρικές Υπηρεσίες του Κράτους, είτε από το Υπουργείο Υγείας, είτε από το Υπουργείο Πολιτισμού, είτε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, είτε από το Υπουργείο Γεωργίας και Κτηνοτροφίας να μας δώσουν με πλήρη σαφήνεια και διαφάνεια τον εννοιολογικό προσδιορισμό των προηγούμενων λέξεων;
Τι ακριβώς σημαίνουν οι λέξεις και τι ακριβώς σημαίνει ότι μια χούφτα κουρούπεττοι συνάδελφοι, δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί, ότι θα διδάσκουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ "ολιστική" και "περιεκτική" Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των ΑΝΉΛΙΚΩΝ παιδιών και εγγονιών μας;
Άραγε, θα διδάσκουν στα παιδιά μας την ομοφυλοφιλία, μέσω της 'λεπτεπίλεπτης' προπαγάνδας της Κριτικής Θεωρίας των ομοφυλοφίλων σε ανήλικα παιδιά διά της στυγερής και φρικτής αποδόμησης των βιολογικών φύλων των γονέων τους;

Ναί ή όχι;
Και αν ΝΑΙ! Γιατί άραγε;

Του Παναγιώτη Νούνη

Ελεύθερος Στοχαστής

Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συλλόγου Προστασίας των Δικαιωμάτων της Τρίχας και λοιπών Τριχοειδών αγγείων

Σχόλια

Δημοφιλείς Αναρτήσεις