Η «Επικίνδυνη» πεντάδα ομιλητών για το ζήτημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγωγήσης

 


Αναφέρει το επόμενο δημοσίευμα:

"Οι ομιλητές όλοι ένας και ένας… μητροπολίτης Πάφου Τυχικός, ειδικός σε τέτοια ζητήματα… Δρ Χρήστος Αντωνιάδης επίσης ειδικός, Παναγιώτης Νούνης αναπληρωτής εκπαιδευτικός, ειδικός επίσης, Λάρης Βραχίμης, ως νομικός επίσης ειδικός και uber alles ο βουλευτής της προόδου γενικώς Ανδρέας Θεμιστοκλέους επίσης ειδικός… Με κεντρικό σύνθημα «Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Νικητής»… και για να σοβαρευτούμε αυτή η αλλοπρόσαλλη πεντάδα κρίνεται από τη στήλη άκρως ανησυχητική, γιατί μπορεί στην Ελλάδα να έχουν μπει οι Σπαρτιάτες στη Βουλή, εδώ όμως μαζεύονται και κατηχούν και εμείς γελάμε… ώσπου θα είναι αργά για κλάματα."

Απαντώ:
1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΊΑΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΆ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ -ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ- ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2023.
2. Ο ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!...
3. ΓΕΛΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.
4. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟΝ, ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌ ΔΙΚΑΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΏΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΊΚΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ!
3. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟΝ, ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΈΣ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΏΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
4. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟΝ, ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ, Ο ΠΑΦΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΏΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ!
5. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟΝ, ΕΝΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΏΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ!
6. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟΝ, ΕΝΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΊΑ ΜΑΧΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΉΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ή ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΡΟΛΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΏΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ!
7. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟΝ, ΑΝ ΟΙ 5 ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΜΗ, ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ ΚΑΛΑ ΣΕ ΓΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΉΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
8. Η ΦΤΗΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΤΑΠΟΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
9. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΤΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ.
10. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!...

Του Παναγιώτη Νούνη

ΥΓ.: ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟΝ, ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ, ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΏΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ, ΑΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΊΤΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΊΑΣ.
ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟΝ ΓΑΤΑΚΙΑ!
ΝΙΑΟΟΥ ΝΙΆΟΥ BY BY!...

Σχόλια

Δημοφιλείς Αναρτήσεις